AURA A/S

Account Manager til Østjyllands bedste energikoncern

Vidste du at AURA er drivkraft for grøn omstilling og bæredygtighed? Brænder du for at sætte dit præg på fremtidens grønne omstilling samt tilbyde Østjyllands bedste fiberløsning og kundeoplevelse? Så er du måske AURA’s nye Account Manager i Odder.

Din nye hverdag hos AURA

Som Account Manager får du ansvar for at tilbyde samt udrulle lynhurtigt og stabilt internet som kritisk infrastruktur rundt i bolig-, andels-, ejerforeninger og bygherrer i hele AURA’s forsyningsområde i Østjylland. Din arbejdsdag vil primært foregå i Odder, og ellers er du ude i marken hos kunderne.

Hverdagen er afvekslende og travl, men der er altid plads til grin. Du bliver en del af et stabilt og passioneret team på 6 medarbejdere, der arbejder tæt sammen med AURA Fibers øvrige afdelinger.

Du får en central rolle, og stor indflydelse på AURA’s succes. Du får bl.a. ansvaret for:

  • Opbygning af relationer og netværk til bygherrer, entrepriseselskaber, ejendomsselskaber, boligforeninger, andelsforeninger og ejerforeninger
  • Udrulning af fiberinfrastruktur til ovennævnte segmenter. Salg af produkter (bredbånd, tv, ip-telefoni) til slutkunder/beboere i forbindelse med etablering af fiberinfrastruktur
  • Kontinuerligt salg og markedsføring i samspil med Marketing af produkterne til foreningernes slutkunder 
  • Afrapportering og opfølgning på salgskampagner

Succeskriterier

Du bliver en succes i rollen hos AURA, hvis du har en vindermentalitet og et gå-på-mod der smitter af på dine kunder og kolleger. Du formår at præsentere og tilbyde de bedste løsninger ved relationsbaseret salg. Du trives med at spille dine kolleger gode og sammen opnå jeres fælles målsætninger. Du bidrager med nye innovative idéer og har kontinuerligt fokus på at forbedre dine indsatser. Du har en god økonomi- og forretningsforståelse.

Det er et plus hvis du har et netværk og kendskab indenfor entreprise-, ejendomsselskaber, bolig-, andels- samt ejerforeninger. Således kender du til beslutningsgangene og influenters betydning hos disse kunder.

Du har minimum 3 års erfaring fra lignende stilling. Det er ikke et krav at du har kendskab til fiberbranchen. Vi vægter i højere grad dit kendskab til ovenstående kundesegmenter, kombineret med dine personlige kvalifikationer.

 

 

Du skal blive en del af AURA fordi…

Du bliver en vigtig del af en ambitiøs og bæredygtig østjysk energikoncern, der har et fælles mål om at bidrage til den grønne omstilling. Du bliver samtidig en del af en stabil og passioneret salg-/og marketingafdeling på 6 medarbejdere. Du får en central rolle, med frihed under ansvar og masser af indflydelse på dine egne opgaver. Du vil opleve masser af sparring og samarbejde på tværs og en uformel og åben omgangstone.

Du får i øvrigt:

  • En spændende karriere i en dynamisk branche
  • Fleksibilitet og mulighed for hjemmearbejde
  • Løn efter kvalifikationer og en god pensionsordning
  • Kantineordning, sundhedsforsikring og en aktiv personaleforening

 

 

 

Skal din karriere fortsætte hos AURA?

Har du spørgsmål, så kontakt Senior Recruiter, Michael W. Larsen på tlf. +45 29 26 10 13 eller michael@techrecruit.dk eller skriv til CEO, Mathias Trankjær på mathias@techrecruit.dk

TECHRECRUIT varetager rekrutteringen på vegne af AURA A/S. Din henvendelse behandles fortroligt. Vi indkalder løbende til samtale.

Lad os
sammen
finde fremtidens eksperter