Anonym virksomhed

Automation Engineer

Er du en haj til programmering af PLC og/eller SCADA applikationer? kunne du tænke dig en stilling med afsæt i forskellige programmeringsopgaver indenfor de områder du brænder for? Så se med her!

Hvad bliver du en del af?

Du bliver en del af et af Danmarks førende automationshuse, med kreative og avancerede løsninger til automation indenfor miljø & energi, pharma, industri og føde- & drikkevarer.

Bredt ansvar og varierede opgaver

Som projektingeniør bliver du ansvarlig for delprojekter indenfor dit ekspertiseområde (maskinstyringer, PLC, servo og SCADA). Det betyder, at du samarbejder med projektledere og øvrige deltagere i projektorganisation for at løse opgaven og sikre stor kundetilfredshed gennem hele projektet.

Som projektingeniør vil du deltage i mange af projektets faser, herunder alt fra det indledende kundemøde til implementering og test on-site.

Din ønsket profil:

• Uddannet stærkstrømsingeniør eller lignende
• Minimum 3 års erfaring med PLC- og/eller SCADA-applikationer
• Kendskab til flere PLC’er og SCADA-systemer

Foruden ovenstående parametre er det vigtigt, at du er skarp i din kommunikation med både kollegaer, kunder og leverandører. For at sikre det høje faglige niveau, er det vigtigt at du arbejder systematisk og struktureret med alle dine opgaver. Derudover er du en fantastisk kollega, som altid er parat til at sparre og dele ud af din værdifulde viden. 

Vi tilbyder dig

Du kan forvente vidensdeling på højt niveau samt spændende udviklingsmuligheder indenfor netop dit interesseområde.

God arbejdskultur fører til gode resultater. Du vil gennemgå et skræddersyet onboarding- program, så det sikres at du bliver en integreret del af organisationen.

Fælles aktiviteter og arrangementer stiger år efter år. Et stærkt sammenhold skabes ikke kun til hverdag, men i høj grad også til fælles arrangementer.

Lyder det spændende?

Så kontakt Mathias Trankjær på Tlf: +45 93 83 87 18 eller skriv til mathias@techrecruit.dk. TechRecruit varetager denne rekruttering på vegne af vores gode kunde. Dine oplysninger behandles med fuld fortrolighed.

Lad os
sammen
finde fremtidens eksperter