TECHRECRUIT

Employer Branding Consultant

Vil du have ansvar for opbygningen af et nyt forretningskoncept?

Din nye hverdag

Vi søger en ny praktikant til efteråret 2022, der får ansvar for at drive vores nye projekt der omhandler Employer Branding.

Helt konkret skal du være drivkraften på at udvikle konceptet, lave en Business Model samt lave vores Value Proposition, med det formål at tilbyde vores kunder, de mest effektive og innovative rekrutteringsløsninger ved hjælp af videoproduktion.

Din hverdag bliver på vores fede kontor på Europaplads 16 med udsigt til Dokk1 og åen.

Du får bl.a. også mulighed for at:

 • Lære rekrutteringsværktøjet fra start til slut
 • Deltage i møder med samarbejdspartnere og kunder
 • Hjælpe med digitale kampagner og content på SoMe
 • Deltage og hjælpe med videoproduktion – fra ide til eksekvering
 • Hjælpe med daglige ad hoc opgaver

Vi garanterer at

 • Det bliver sjovt, spændende, udfordrende og lærerigt
 • Du får dit eget selvstændige projekt
 • Du får en fleksibel arbejdsplads og frihed under ansvar
 • Fede lokaler på Europaplads med udsigt til Dokk1 og åen
 • Du bliver en del af teamet, frokostordning og sociale arrangementer
  Sparring og frihed til praktik-og bacheloropgave

Hvad forventer vi af dig?

At du har interesse og lyst til at blive en del af en succesfuld iværksætter rejse. Du skal have interesse for at lære nyt og bringe din teoretiske baggrund i spil hos os. Det er vigtigt at du kan samarbejde, være selvstændig, proaktiv og struktureret. Vi forventer at du er loyal og bidrager med et positivt mindset. Du sætter kun selv grænserne for din egen udvikling og læring hos os!

Hvem er vi?

Vores vision er at matche talentfulde kandidater med danske tech virksomheder ved hjælp af inspirerende, kreative og effektive rekrutteringsløsninger. Det gør vi bl.a. ved at producere professionelt og skræddersyet videoindhold til vores kunder, der også styrker deres Employer Branding og position i markedet. Det har aldrig været sværere at tiltrække nye medarbejdere, og derfor gør vi en ihærdig indsats for at skabe brands, som kandidaterne vil arbejde for.

Mit navn er Mathias, og jeg er stifter og ejer af TECHRECRUIT. Derudover har vi Jonas, der er vores Video Producer og er ansvarlig for at producere alt videoindhold til vores kunder. Ved siden af det, driver Jonas sit eget firma www.soegaardfilm.dk. Derudover har vi Andreas, der er vores Content Creator. Med baggrund som multimediedesigner, er han ansvarlig for vores brand identitet, hjemmeside og kampagne.

Lyder det ikke spændende?

Send os dit CV og en motiveret ansøgning! Har du spørgsmål? Så kan du kontakte Mathias Dahl Trankjær på tlf. +45 93 83 87 18 eller Jonas Søgaard på +45 23622959.

Vi ser frem til at høre fra dig og hvad du kan bidrage med til vores rejse! Din henvendelse behandles selvfølgelig fortroligt.

Lad os
sammen
finde fremtidens eksperter