AURA A/S

IT-Projektleder til digital transformation

Brænder du for digital transformation, og kan du lede kritiske forretningsprojekter helt i mål?  Håndterer du trygt dine interessenter med tydelig kommunikation og en fast hånd?  Og ønsker du et job med reel indflydelse og mulighed for impact. Så kik endelig videre på denne åbning hos AURA og muligheden for at blive en del af et stærkt team med en klar digital mission!

Din nye hverdag hos AURA

AURA står overfor at skulle udskifte en lang række forretningskritiske systemer til den nyeste teknologiske platform, primært fra Microsoft. Hele koncernen gennemgår en gennemgribende digital transformation på tværs af alle forretningsenheder over de næste mange år. Ambitionerne er store og målet klart.

Derfor søger vi endnu en ambitiøs IT-projektleder til deres nuværende stærke hold af IT program- og projektledere, arkitekter og udviklere. Din arbejdsplads bliver i Odder og Viby J.

Som IT-projektleder vil du hovedsageligt arbejde med:

 • At lede et udvalg af projekter samt at styre de tildelte ressourcer og økonomi for opnåelse af projektets leverancer
 • Interessenthåndtering – både eksternt og internt
 • Styring af og opfølgning med eksterne leverandører og ressourcer
 • Struktureret planlægning af leverancer og afhængigheder
 • Change management 
 • Facilitere, lede og motivere projektgruppen
 • Realisering af projektets løsningsleverancer og resultatopnåelse
 • Være delagtig i overgangen fra projekt til idriftsættelse

Personlig handlingskraft og forandringsagent

 

Som IT-projektleder arbejder du med en ansvarsbevidst og handlingsorienteret tilgang til dine opgaver. Overblik, struktur, teknisk og forretningsmæssig forståelse, samt ikke mindst gode kommunikationsevner, sikrer at dine projekter kommer sikkert i mål. Ligeledes vigtigt er din forandringsledelse af de ændringer som projekterne afføder. Her trækker du naturligt på lige del af empati, situationsfornemmelse og tydelig kommunikation internt såvel som eksternt.

Fagligt har du sandsynligvis en IT-uddannelse på bachelor- eller kandidatniveau, samt

 • Erfaring med IT projektledelse, gerne med fokus på digital transformation
 • Kendskab til IT-arkitektur hvor du hurtigt danner dig et overblik over systemlandskaber, samt udarbejder beslutningsoplæg ift. fremadrettede prioriteringer
 • Kendskab til Prince2, Agile Frameworks som SAFe eller Scrum, ADKAR eller lignende vil være et plus
 • Gerne erfaring med implementering af løsninger på MS Dynamics-platformen og en bred viden om IT-løsninger generelt

Hvorfor arbejde hos AURA?

AURA er en virksomhed, som er i forandring med gode udviklingsmuligheder både fagligt og personligt. 

IT-udviklingsafdelingen er en del af AURA Koncern IT og Digitalisering, der består af 16 medarbejdere, som arbejder med at udvikle, drifte og supportere alle AURAs forretningsområder. Udover vores interne medarbejdere, samarbejder vi med nogle af Danmarks største IT-leverandører. 

Som tech-profil i AURA bliver du en del af en arbejdsplads med 310 dygtige kolleger, med ambitionen om at være med helt fremme på teknologivalg og domæner. Du får stor indflydelse på løsningerne og et job der giver mening hele vejen rundt. Koncern IT og Digitalisering er et centralt omdrejningspunkt for hele virksomheden.

AURA tilbyder en arbejdsplads, hvor socialt samvær og humor er i højsædet. I IT-udviklingsafdelingen er der et stort fokus på at løfte i flok og lære af og med hinanden, hvorfor der arbejdes ud fra den agile tilgang i sprints og med retrospectives. Der er rig mulighed for at arbejde fleksibelt – selvfølgelig koordineret med dine nærmeste samarbejdspartnere.

Vil du høre mere om jobbet?

Søg jobbet via ansøgningsknappen nedenfor. Har du spørgsmål, så kontakt Michael W. Larsen på tlf. +45 29 26 10 13 eller skriv til michael@techrecruit.dk eller Mathias Trankjær på tlf. +45  93 83 87 18 eller skriv til mathias@techrecruit.dk.

TECHRECRUIT varetager rekrutteringen på vegne af AURA A/S. Din henvendelse behandles fortroligt.

Lad os
sammen
finde fremtidens eksperter