LT Automation

Mekaniske konstruktører

Til udvidelse af LT Automations konstruktionsafdeling søger vi to engagerede Mekanisk konstruktører til udvikling og konstruktion af kundetilpassede automationsløsninger til et bredt udvalg af brancher. De er i dag 20 kollegaer, som sammen udvikler innovative og brugervenlige automationsløsninger til industrien og sundhedssektoren.

Mekaniske konstruktører til Nordjysk robotvirksomhed

Til udvidelse af LT Automations konstruktionsafdeling søger vi to engagerede Mekanisk konstruktører til udvikling og konstruktion af kundetilpassede automationsløsninger til et bredt udvalg af brancher. De er i dag 20 kollegaer, som sammen udvikler innovative og brugervenlige automationsløsninger til industrien og sundhedssektoren.

Din profil

Med reference til deres tekniske chef, varetager du udvikling og konstruktionen af specialmaskiner og avancerede robotløsninger. Du bliver involveret i alt fra udvikling af mindre maskiner til udfærdigelse af store produktionsanlæg med robotter.

  • Vi forventer at du har en god teknisk forståelse og har sans for hurtigt at finde løsninger på komplicerede problemstillinger.
  • Som person er du ansvarsbevidst, selvstændig og har gennemslagskraft, men det falder dig samtidigt naturligt at arbejde i et team. Du er god til at sætte dig ind i nye, komplicerede problemstillinger, er innovativ og ser muligheder frem for begrænsninger.
  • Du kan have en håndværksmæssig baggrund, med efterfølgende uddannelse til maskiningeniør eller produktionsteknolog med speciale i konstruktion og har opnået min. 3-5 års erfaring som har givet dig en stærk teoretisk forståelse for mekanisk konstruktion af automationsløsninger, og avancerede robotløsninger.
  • Du er positiv og udadvendt og god til at opbygge relationer til kunder, samarbejdspartnere og kollegaer.  Der vil også være mulighed for at arbejde hjemmefra.

Jobbet

Langt de fleste af projekterne starter i salgsfasen med en kundespecifik problemstilling. Her er opgaven som mekanisk konstruktør, sammen med resten af teamet, at finde en løsning på problemstillingen, og tage den fra papiret eller tavlen, til 3D.

Når projektet er solgt, skal det foreslåede koncept tegnes i detaljer. Til sidst skal der udarbejdes produktionstegninger, samlingstegninger og styklister hvorefter det skal ordnes hos  leverandører. Til dokumentationen skal der desuden udarbejdes illustrationer. Vi forventer at du er en aktiv del i alle dele af projektet og du kan derfor forvente en varieret hverdag. Har du lyst til en give en hånd med i værkstedet i travle perioder er det også en fordel.

Du vil få støtte og support fra deres tekniske eksperter inden for mekanik, el, automation og software.

Du skal konstruere helt fra bunden, hvorfor det er væsentligt, at du kan gennemskue komplekse konstruktionsopgaver, og forudse eventuelle problemer inden de opstår. Jobbet vil desuden indeholde opgaver såsom:

LT Automation tilbyder

Der er tale om et job, hvor du i høj grad er med til at udforme din hverdag, og hvor du dermed også er ansvarlig for dit eget arbejdsområde. Du bliver en del af en spændende innovativ virksomhed med en uformel kultur præget af korte kommandoveje og stor fleksibilitet. Samtidig styrkes dine muligheder for personlig og faglig udvikling af deres fortsættende vækststrategi.

Førende og ambitiøs virksomhed

LT Automation A/S er en af de mest nyskabende og innovative robotvirksomheder i Danmark – Det har også ført til, at De har vundet DIRA Automatiseringspris sammen med Aalborg Universitetshospital Klinisk Biokemisk Afdeling. LT Automation A/S står for rådgivning, konstruktion, udvikling, implementering og efterfølgende servicering af robotanlæg. De har deres eget værksted, hvor de udvikler og indkører robotanlæggene. De leverer primært håndteringsløsninger men har et bredt kundesegment, og leverer som nogle af de få i Danmark løsninger til den farmaceutiske branche såvel som hospitaler og laboratorier, hvorfor deres løsninger altid er af høj kvalitet.

LT Automation ønsker at tiltrække, fastholde og udvikle medarbejdere, der kan sætte det højeste kompetenceniveau i branchen, og som tør sætte overlæggeren højt.

Læs mere: www.lt-automation.dk.

Vil du med på vinderholdet?

Så søg stillingen via TechRecruit. Din henvendelse behandles fortroligt og videregives ikke uden dit samtykke. Vi ser frem til at høre fra dig. Ansøgningsfrist er d. 31/3 2022, og der afholdes løbende interviews.

Hvis du har spørgsmål, er du mere end velkommen til at kontakte Mathias Trankjær på tlf. +45 93 83 87 18 eller skriv til: mathias@techrecruit.dk. TechRecruit varetager rekrutteringen på vegne af LT Automation A/S.

Lad os
sammen
finde fremtidens eksperter