Anonym virksomhed

Networks coordinator

Vi søger en teknisk dygtig netværkskoordinator til vores kunde tekniske netværksafdeling. Afdelingen består af 16 dygtige og engagerede medarbejdere med forskellige baggrunde. Afdelingen håndterer  opgaver lige fra daglig drift og vedligeholdelse af fibernettet til projektering, planlægning og  dokumentation af fibernettet.

Din nye rolle

Din primære rolle i teamet bliver at have fokus på drift, optimering og videreudvikling af de aktive netværkskomponenter i et PON fibernetværk. Det er et fibernetværk, der i øjeblikket er baseret på Juniper, Nokia ISAM samt UPS, adgangskontrol- og overvågningssystemet i teknikhuse. Du vil indgå i et selvkørende team på 7 medarbejdere, der varetager den daglige drift af vores fibernetværk. Du kommer til at referere direkte til den tekniske chef.

Herunder skal du bl.a.: 

  • Dokumentere og beskrive netværksinfrastrukturen – fx i forbindelse med nye projekter, ændringer eller optimering
  • Udføre kapacitetsovervågning/netværksovervågning og efterfølgende rapportering
  • Holde øje med netværksudviklingen og komme med inputs og ideer
  • Planlægge og koordinere fremtidige kapacitetsopgraderinger og vedligeholdelsesarbejde
  • Deltage i tekniske planlægnings- og statusmøder med samarbejdspartnere og underleverandører
  • Have tæt samarbejde med teamet og de udekørende teknikere

Sammen med teamet vil du få en spændende hverdag, hvor du også vil indgå i den daglige incident- og problem management håndtering, daglige driftsopgaver samt udviklingen af et robust og fremtidssikret fibernetværk.

Din profil

Det er afgørende for os, at du er en udpræget teamplayer, der også kan tage et selvstændigt ansvar og ejerskab for dine opgaver. Du arbejder gerne metodisk og analytisk og trives med at lave skriftlige analyser og rapporter. Vi giver dig en stor grad af fleksibilitet, men vi forventer også at du er arbejdsom og hjælper til når vi har travlt. Det er vigtigt at du kan bevarer roen og overblikket samt dit gode humør selv i pressede situationer.

Vi ser gerne at du har interesse og erfaring med netværksstruktur og opbygning. Du har måske været udekørende netværkstekniker eller siddet i en tilsvarende rolle. Det er en fordel hvis du har kendskab til fiber netværksinfrastruktur, men ikke et krav. Du har måske erfaring med dokumentation af netværk. Din uddannelsesbaggrund er ikke afgørende for din succes i jobbet, så du kan både være tekniker og/eller ingeniør uddannet. Da vi arbejder med kritisk infrastruktur, er det et krav, at du kan sikkerhedsgodkendes af myndighederne.

Vi tilbyder

En attraktiv lønpakke herunder pensionsordning og sundhedsforsikring samt en meget velfungerende personaleforening. Du bliver en del af en virksomhed med en generel høj trivsel  blandt medarbejderne. Du kommer til at indgå i et team, hvor samarbejde er baseret på  ansvarlighed, og du vil få gode muligheder for selv at udvikle og påvirke jobbet. Din daglige arbejdsplads vil være i Østjylland.

Vil du med på holdet?

Så kontakt Mathias Trankjær på tlf. +45 93 83 87 18 eller skriv til mathias@techrecruit.dk. Der afholdes løbende interviews. TechRecruit varetager rekrutteringen på vegne af anonym kunde i Østjylland. Din henvendelse behandles fortroligt og vi ser frem til at høre fra dig.

Lad os
sammen
finde fremtidens eksperter