System TM A/S

PLC Programmør

Vil du være en del af en global vækstvirksomhed, der udvikler og producerer kundetilpassede løsninger af høj kvalitet til træindustrien?

Stillingsbeskrivelse

System TM er i en rivende udvikling, og derfor har de behov for at udvide deres el-afdeling med en PLC-programmør. Afdelingen består af 12 fagligt dygtige og engagerede medarbejdere, og du vil i stillingen referere til Head of Electrical Engineering.

Dine primære arbejdsopgaver

  • Programmering af PLC-styrede anlæg med tilhørende HMI-systemer
  • Indkøring og test af anlæg, både internt samt on-site hos kunderne
  • Deltagelse i projektmøder – internt og eksternt i organisationen
  • Udarbejdelse af dokumentation

 Du skal forvente ca. 20-40 årlige rejsedage.

Faglige kvalifikationer

Din baggrund kan være el-ingeniør, automationsteknolog, industritekniker eller anden relevant teknisk uddannelse. Vi forventer minimum fire til fem års erfaring med PLC-/HMI-programmering og erfaring med Siemens PLC (TIA, Step 7). Det er en fordel, hvis du har en el-faglig baggrund som f.eks. elektriker eller har erfaring hermed, og at du kan sætte dig ind i mekaniske opgaver og problematikker.

Koncernsproget er engelsk, som du forventes at beherske i både skrift og tale.

Personlig profil

Som person er du analytisk og systematisk med en struktureret tilgang til dine opgaver. Du er positiv af natur, og dine gode samarbejds- og kommunikationsevner kommer i spil i din brede kontaktflade på tværs af organisationen og i dit samarbejde med kunderne. Du sætter en ære i at levere det bedste resultat hver gang, og du løser dine opgaver selvstændigt og med høj kvalitet.

Vi tilbyder

System TM tilbyder stor indflydelse på egne opgaver, frihed under ansvar og fleksible arbejdsforhold med respekt for balancen mellem arbejds- og familieliv. Du tilbydes en spændende stilling, hvor du får et selvstændigt ansvar med plads til både personlig og faglig udvikling. Som medarbejder hos os kan du se frem til en række medarbejdergoder, såsom sundhedssikring, kantineordning, personaleforening, m.m. samt en behagelig og uformel omgangstone på tværs af hele organisationen.

Læs mere på www.systemtm.com

System TM er en vækstvirksomhed med hovedvægt på eksport. De markedsfører, udvikler og producerer kundetilpassede løsninger af høj kvalitet til træindustrien. System TM er en familiepræget virksomhed, hvor der lægges vægt på et godt arbejdsmiljø og gode muligheder for at den enkelte medarbejder kan udvikle sine kompetencer og have et spændende arbejdsliv. System TM A/S beskæftiger 155 ansatte og er sammen med Kallesoe Machinery A/S og Homag Danmark A/S en del af HOMAG Group, der har ca. 7 000 medarbejdere fordelt på mere end 100 lande.

Interesseret i at høre mere?

Søg jobbet via ansøgningsknappen nedenfor. Har du spørgsmål, så kontakt Michael Larsen på tlf. 29 26 10 13 eller skriv til michael@techrecruit.dk eller Mathias Trankjær på tlf. +45  93 83 87 18 eller skriv til mathias@techrecruit.dk

TechRecruit varetager rekrutteringen på vegne af System TM A/S. Din henvendelse behandles fortroligt og vi ser frem til at høre fra dig.

Lad os
sammen
finde fremtidens eksperter