FlowTech A/S

Projektleder til procesindustrien

Din nye arbejdsplads

FlowTech er en mindre nichevirksomhed, der designer, udvikler og leverer komplette procesanlæg i rustfrit stål til farma-, fødevare- og den øvrige industri for ledende virksomheder i Danmark og internationalt.

Virksomheden befinder sig i en særdeles gunstig situation og arbejder med mange kundevendte projekter, der endnu engang kræver flere teknikere til holdet.

Flowtech A/S hører hjemme i Them, tæt på Silkeborg, med optimale rammer for både kontoransatte og egen produktion hvor du har rig mulighed for at se og teste de projekter de konkret arbejder med. Læs mere hér: www.flowtech.dk

Din nye hverdag

Som projektleder står du i spidsen for gennemførelsen af egne kundeprojekter helt fra idéfasen til levering og idriftsættelse. Der er tale om enten helt nye anlæg eller udbygning af eksisterende anlæg, som du designer og konstruerer. Et projekt varierer meget i størrelse og varighed – typisk 3 til 12 måneder. 

Dine opgaver bliver bl.a. :

  • Design og konstruktion af komplette anlæg
  • 3D tegning og vedligeholdelse af projektdokumentation
  • Indhentning af komponent specifikationer og priser i forbindelse med projektering og tilbudsgivning
  • Styring af fremdrift og projektøkonomi
  • Koordinering mellem salg, egne værkfører, ekstern produktion, indkøb, og ikke mindst kunden
  • Proaktiv tilgang til at sikre, at kontoret “er i flow” med en god og positiv stemning
Opgaverne løses på egen hånd eller i mindre teams, bestående af designere og koordinatorer du kan trække på. Stillingen referer til medindehaver, Steffen Glerup. 

Hvem er du?

Vi forestiller os at du har en faglig bagrund som maskinmester eller maskiningeniør, gerne med en praktisk eller håndværksmæssig baggrund. Du har flerårig erfaring med ovennævnte opgaver og vant til en afvekslende hverdag som du selv sætter struktur på.

Det er nødvendigt at du har erfaring med 3D modellering og tegnearbejde i 2D. Det er en fordel hvis du har procesforståelse og har designet anlæg ud fra PI diagrammer. Du behersker både dansk og engelsk i skrift og tale.

Flowtech tilbyder

Hos FlowTech bliver du først og fremmest en del af et passioneret og dygtigt hold, der alle brænder for at skabe robuste kundeløsninger udover vante ’hyldevarer’. 

 Du vil opleve høj grad af ”frihed under ansvar” og mulighed for fordybelse og fokusering i dit arbejde – alt sammen for at sikre kunderne de bedste løsninger.

Lyder det spændende?

Så søg stillingen via knappen “Ansøg”. Vi indkalder løbende til samtale. Din henvendelse behandles fortroligt og videregives ikke uden dit samtykke.

Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Michael W. Larsen på tlf. +45 29 26 10 13 eller michael@techrecruit.dk. TechRecruit varetager rekrutteringen på vegne af Flowtech A/S.

Lad os
sammen
finde fremtidens eksperter