System TM A/S

Softwareudvikler til udvikling og opgradering af afkortersav

Vil du være med til at udvikle, opgradere og vedligeholde styringen til højteknologisk produktionsudstyr? Er du ekspert i struktureret tekst og/eller C++? Trives du i at arbejde med avancerede motion løsninger? Så læs med her!

Stillingsbeskrivelse

System TM er i en rivende udvikling og de står overfor en stor opgradering af styringen til deres afkortersave, en opgave, der kræver en dygtig og passioneret programmør med indsigt i automatisering og motion løsninger.

Den nye platform til sav styring, vil blive baseret på en standard motion platform som B&R Automation Studio eller Bosch Rexroth crtlX system. Programmeringssproget vil være C++ og struktureret tekst. Du vil naturligvis blive introduceret til den eksisterende løsning, som i dag er en Linux løsning, programmeret i Pascal, C, C++ og QT.

Din opgave bliver også at supportere dine kolleger remote under FAT-og SAT fasen samt indkøring af maskinen. Derudover vil du få tekniske spørgsmål fra salgsafdelingen, hvor du skal hjælpe med at afklare styringsrelateret spørgsmål. Der vil stort set ikke være rejseaktivitet i denne stilling.

Din profil

Vi søger en passioneret og teknisk nysgerrig softwareudvikler, der kan se sig selv i dette spændende job de næste mange år. Du motiveres af at få ansvar og ejerskab, og på sigt blive produktspecialist i afkortersaven. Det kræver, at du kan arbejde selvstændigt og træffe egne beslutninger.

Du skal trives med tværfagligt samarbejde, da din dagligdag er præget af kommunikation med specialister, teknikere, leverandører og kunder. Du er samtidig typen, der trives med at gå i produktionen og se maskinen kører. Som kollega er du loyal, fleksibel,  hjælpsom og bidrager med et positivt mindset.

Faglige kvalifikationer

  • 3 års erfaring med programmering på et højt niveau inden for robot/motion automatiseringsløsninger
  • Erfaring med opgradering og vedligehold af styringer
  • Erfaring med struktureret tekst, C eller C++
  • Relevant teknisk uddannelsesbaggrund
  • Du behersker dansk og engelsk i skrift og tale

Vi tilbyder

Stor indflydelse på egne opgaver, frihed under ansvar og fleksible arbejdsforhold med respekt for balancen mellem arbejds- og familieliv/fritid. System TM er af den overbevisning, at trivsel og fleksibilitet er nøglen til at tiltrække og fastholde de bedste medarbejdere – og de bedste medarbejdere giver de bedste løsninger. Som medarbejder hos dem kan du derfor se frem til en række medarbejderfordele samt en behagelig og uformel omgangstone på tværs af hele organisationen.

 System TM er en vækstvirksomhed med hovedvægt på eksport. De markedsfører, udvikler og producerer kundetilpassede løsninger af høj kvalitet til træindustrien. System TM A/S beskæftiger 155 medarbejdere og er sammen med Kallesoe Machinery A/S og Homag Danmark A/S en del af HOMAG Group, der har ca. 7.000 medarbejdere fordelt på mere end 100 lande. Læs mere på www.systemtm.com

Interesseret i at høre mere?

Så kontakt Talent Scout, Marianne Nielsen på mail marianne@techrecruit.dk eller CEO, Mathias Trankjær på tlf. +45  9383 8718 eller skriv til mathias@techrecruit.dk.

TechRecruit varetager rekrutteringen på vegne af System TM A/S. Din henvendelse behandles fortroligt og vi ser frem til at høre fra dig.

Lad os
sammen
finde fremtidens eksperter