Techrecruit

Praktikant til Rekruttering & Employer Branding

Ønsker du at være en del af en succesfuld iværksætterrejse? Er du interesseret i at lære hvordan du kan hjælpe tech virksomheder med at finde deres fremtidige talenter og samtidigt udbygge dit eget netværk? så er du måske vores nye praktikant til foråret 2023.

Hvorfor praktik hos Techrecruit?

Mød teamet bag Techrecruit, og hør hvad de fortæller...

Kickstart din karriere hos os

Din nye hverdag bliver på vores fede kontor på Europaplads med udsigt til Dokk1 og åen. Du indgår i et ungt team på 5 passionerede medarbejdere, der dagligt hjælper og sparre med hinanden og vigtigst af alt, så har vi det sjovt sammen.

Helt konkret bliver du en af drivkræfterne på holdet, og du skal hjælpe os med at tilbyde vores kunder, de bedste og mest innovative rekrutteringsløsninger i Danmark.

“ At være praktikant i Techrecruit har været noget af en oplevelse. Jeg har udviklet mig både professionelt og personligt. Det er en fed  kultur, mentalitet og åbenhed der er på kontoret. Så hvis du vil være den bedste, have det sjovt og blive udfordret, så det hos techrecruit du skal søge.” 

 – Christian Nissen, Talent Scout

Du får mulighed for at

 • Lære rekrutteringsværktøjet fra start til slut
 • Hjælpe nogle af Danmarks mest attraktive tech virksomheder
 • Scoute og screene de bedste talenter i Danmark
 • Bidrage til vores koncept “Employer Branding”
 • Deltage i møder med samarbejdspartnere og kunder
 • Hjælpe med digitale kampagner og content på SoMe internt og eksternt

Vi garantere at

 • Det bliver sjovt, spændende, udfordrende og lærerigt
 • Du bliver klædt på til at kickstarte din egen karriere
 • Du får ansvar for dine egne opgaver
 • Du får en fleksibel arbejdsplads med frihed under ansvar
 • Fede lokaler på Europaplads med udsigt til Dokk1 og åen
 • Du bliver en del af et ungt team, frokostordning og sociale arrangementer
 • Sparring og frihed til praktik-og bacheloropgave

Du bliver en succes hos os...

Hvis du kommer med et åbent og nysgerrigt sind og bidrager med en positiv og optimistisk tilgang. Et praktikforløb skal være sjovt, udfordrende og lærerigt og det vil vi garantere, hvis du kommer med det rigtige mindset. Du skal kunne samarbejde og kommunikere med forskellige typer, da det er en vigtig del af hverdagen hos os.

Din uddannelsesbaggrund og erfaring er ikke vigtig for os – vi tror på at med de rette personlige egenskaber, kan vi tilbyde byens fedeste praktikforløb og gøre dig klar til arbejdsmarkedet.

Hvem er vi?

Vi brænder for at matche talentfulde kandidater med danske tech virksomheder ved hjælp af inspirerende, kreative og effektive rekrutteringsløsninger. Det gør vi bl.a. ved at producere professionelt og skræddersyet videoindhold til vores kunder, der også styrker deres Employer Branding og position i markedet. Det har aldrig været sværere at tiltrække nye medarbejdere, og derfor gør vi en ihærdig indsats for at skabe brands, som kandidaterne vil arbejde for. Læs mere www.techrecruit.dk

Skal du med på holdet?

Send os dit CV og en motiveret ansøgning. Har du spørgsmål? Så kontakt praktikansvarlig, Christian Nissen på tlf. +45 50 40 56 80 eller christian@techrecruit.dk.  Vi ser frem til at høre fra dig og hvad du kan bidrage med til vores rejse!

Lad os
sammen
finde fremtidens eksperter