Flowtech A/S

Teknisk Designer/Mekanisk konstruktør

Din nye arbejdsplads

FlowTech er en mindre nichevirksomhed, der designer, fremstiller og installerer komplette procesanlæg i rustfrit stål til pharma-, fødevare- og den øvrige industri for førende virksomheder i Danmark og internationalt.

Virksomheden befinder sig i en særdeles gunstig situation og arbejder med mange kundevendte projekter, der endnu engang kræver flere teknikere til holdet. 

Flowtech A/S hører hjemme i Them, tæt på Silkeborg, med optimale rammer for både kontoransatte og egen produktion hvor du har rig mulighed for at se og teste de projekter I konkret arbejder med.  Læs mere om FlowTech hér: www.flowtech.dk

Din nye hverdag

Som Teknisk designer/mekanisk konstruktør vil du arbejde tæt sammen med et erfarent hold af dygtige maskinmestre og -ingeniører, der udvikler og installerer komplette procesanlæg lige fra idéstadiet til færdige løsninger til danske og internationale kunder. Du kommer til at referere til medindehaver, Steffen Glerup.

Dine opgaver bliver bl.a. :

  • Projektkoordinering i de større projekter, hvor du assisterer dine kolleger i at holde fokus på projektdetaljer og fremdrift

  • 3D tegning og vedligeholdelse af projektdokumentation

  • Indhentning af komponent specifikationer og priser i forbindelse med  projektering

  • Drive mindre projektopgaver, eksempelvis i forbindelse med udvidelser af eksisterende kundeanlæg og reservedelssalg

  • Koordinering af aktiviteter mellem salg, værkfører, eksterne samarbejdspartnere, indkøb, og ikke mindst projektlederne

  • Proaktiv tilgang til at sikre, at kontoret ”er i flow” med en god og positiv stemning

Hvem er du?

Vi forestiller os, at den ideelle kandidat har en praktisk eller håndværksmæssig baggrund kombineret med en god teknisk uddannelse som eksempelvis produktionsteknolog, teknisk designer, eller tilsvarende.

Du har gerne flerårig erfaring med ovennævnte opgaver og vant til en afvekslende hverdag som du selv sætter struktur på.

Det er nødvendigt at du har erfaring med 3D modellering og tegnearbejde i 2D. Det er en fordel hvis du har procesforståelse og har designet procesanlæg ud fra et PI diagram.

Du skal have lyst til at arbejde i AutoDesk Inventor, og behersker både dansk og engelsk i skrift og tale.

Flowtech tilbyder

Hos FlowTech bliver du først og fremmest en del af et passioneret og dygtigt hold, der alle brænder for at skabe robuste kundeløsninger udover vante ’hyldevarer’. 

 Du vil opleve høj grad af ”frihed under ansvar” og mulighed for fordybelse og fokusering i dit arbejde – alt sammen for at sikre kunderne de bedste løsninger.

Skal du med på holdet?

Så søg stillingen via knappen “Apply”, hvis det lyder som noget for dig. Vi indkalder løbende til samtale. Din henvendelse behandles fortroligt og videregives ikke uden dit samtykke.

Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Michael Larsen på tlf. +45 2926 1013 eller michael@techrecruit.dk. TechRecruit varetager rekrutteringen på vegne af Flowtech A/S.

Lad os
sammen
finde fremtidens eksperter