HOMAG A/S

Teknisk salgskoordinator

Vil du være med til at udvikle HOMAG’s reservedelsafdeling med en struktureret indsats fokuseret på vækst? Trives du med en travl hverdag med mange bolde i luften? Motiveres du med planlægning, koordination og førsteklasses kundeservice? Så er du måske HOMAG’s nye medarbejder i Galten!

Vidste du at...

HOMAG er verdens førende inden for maskiner til træbearbejdning og handel med en omsætning på ca. DKK 8 mia. De beskæftiger mere end 6600 medarbejdere i over 100 lande og har en markedsandel på hele 30%. HOMAGs produktprogram består lige fra enkeltstående maskiner til komplette netværksintegrerede produktionslinjer i den højtindustrialiserede møbelproduktion.

HOMAG Danmark er et salgs-og serviceselskab, der beskæftiger 35 medarbejdere og ligger i Galten med let tilkørsel til motorvejen.

Din nye hverdag hos HOMAG Danmark

Vi søger en praktisk orienteret salgskoordinator med teknisk flair og forståelse, der trives i en lille afdeling med stort potentiale. Du kommer til at indgå i et team med to erfarne medarbejdere, og du vil referere til LCS Manager, Sten Schlüter.

Som teknisk salgskoordinator vil du have tæt kontakt til HOMAG’s kunder og serviceafdelingen. Din rolle bliver derfor central for drift og samarbejdet mellem afdelingerne og ud mod deres kunder i Danmark.

Du skal ikke være bange for at hjælpe til, hvor der er behov, eller tage telefonen for at tale med en af deres mange værdsatte kunder. Som teknisk salgskoordinator vil du få ansvar for:

  • Modtagelse og varetagelse af ordrer fra HOMAG’s danske kunder
  • Bestilling og priskalkulation af reservedele
  • Samarbejde med interne serviceteknikere
  • Modtagelse og mærkning af reservedele
  • Pakning og forberedelse af reservedele til serviceteknikere
  • Lageroptælling og lagerstyring på fysisk lager og i servicebiler
  • Administration og fakturering

Du bliver en succes hvis…

Dit servicegen er højt, og du går til opgaverne med godt humør. Det falder dig naturligt at udfordre eksisterende systemer i en positiv ånd, og du kan lide, at to arbejdsdage ikke er éns.

Som person er du af natur struktureret, logisk tænkende og kan bruge din sunde fornuft. Du er stabil og pligtopfyldende og har forståelse for overholdelse af deadlines.

Vi ser gerne, at du har en teknisk forståelse og interesse. Vi ser derudover gerne, at du har erfaring med indkøb og salg i en teknisk industriel virksomhed. Det er selvfølgelig et plus, hvis du har erfaring med reservedele, men absolut ikke et krav.

Da HOMAG anvender SAP og Microsoft Dynamics CRM, vil det være en fordel, hvis du har kendskab til disse it-systemer. Du behersker engelsk eller tysk i skrift og tale.

Hvorfor arbejde hos HOMAG Danmark

Du får en spændende og afvekslende hverdag med egne og alsidige opgaver samt stor mulighed for ansvar

  • Et godt og uhøjtideligt arbejdsmiljø med en åben og ligefrem omgangstone
  • En hyggelig arbejdsplads, hvor socialt samvær vægtes højt, som for eksempel daglig fælles morgenmad og eftermiddagspause, sommerarrangement m.m,
  • En attraktiv og spændende stilling i en af branchens førende virksomheder, hvor du samarbejder med kompetente og specialiserede kollegaer

Er du interesseret?

Søg jobbet via ansøgningsknappen nedenfor.

Har du spørgsmål, så er du velkommen til at kontakte Techrecruit’s Senior Recruiter, Michael Larsen på Tlf.: +45 29 26 10 13 eller Talent Scout, Marianne Nielsen på tlf.: +45 93 83 87 08. 

Techrecruit varetager rekrutteringen på vegne af HOMAG A/S. Din henvendelse behandles fortroligt og vi indkalder løbende til samtale

Lad os
sammen
finde fremtidens eksperter