Vores

Løsninger

Hos TechRecruit tilbyder vi professionelle og effektive rekrutteringsløsninger til tech virksomheder.

Vores løsninger

Vi tilbyder

Rekruttering

Få specialister til at rekruttere specialister – vi varetager hele din rekrutteringsproces fra A-Z. Vi anvender vores eget netværk af ingeniører, teknikere og ledere, executive search processer, målrettet jobannoncering samt videoproduktion. Således sikrer vi en effektiv proces der resulterer i jeres fremtidige kolleger.

Få adgang til

Kandidatbanken

Mangler du en leder, ingeniør eller tekniker? Så lav en forespørgsel og vi vender tilbage indenfor 5 arbejdsdage med et svar om vi har en kvalificeret kandidat i netværket. Processen er hurtig, nem og det koster dig ingenting før at du ansætter kandidaten.

Vi tilbyder

Test & Assessment

Vi tilbyder rådgivning og digitale testværktøjer til følgende; rekruttering, onboarding, individuel udvikling, lederudvikling og talent management af din nuværende og fremtidige medarbejderstab.

Vi tilbyder også moderne assessments/cases der kan være med til at vurdere kandidatens færdigheder og kompetencer. Det er med til at sikre en struktureret og grundig udvælgelse af kandidater.

Vi tilbyder

Employer branding

Vi vil være med til at styrke jeres brand ved hjælp af moderne og professionel videoproduktion.

I fællesskab afdækker vi jeres kultur, værdier og DNA. Dette er en forudsætning for at vi kan producere skræddersyet videoproduktion der vil styrke jeres brand.

Vi finder

Freelancere

Vi kan hjælpe din virksomhed med at finde kvalificeret arbejdskraft i en tidsbegrænset periode.

Med et relevant netværk og et tæt samarbejde med et dansk ingeniørhus, kan vi hurtigt hjælpe med at finde en freelancer der kan hjælpe jer.

Lad os
sammen
finde fremtidens eksperter