En tillidsfuld og effektiv rekrutteringspartner

Med 25 års rekrutteringserfaring inden for Engineering, IT og salg samt et unikt kandidatnetværk på +15.000 i Danmark, står vi klar til at finde jeres nye tech medarbejder.

REKRUTTERINGSOMRÅDER

Vi forstår jeres verden

Med vores indgående branchekendskab indenfor engineering, IT og salg, finder vi den rette kandidat der imødekommer jeres tekniske krav og behov, og garanterer en effektiv og troværdig rekrutteringsproces.   

Vores omfattende kandidatnetværk på mere end +15.000 ingeniører, udviklere og salgsprofiler ruster os til at varetage jeres næste rekrutteringsopgave. 

Vi bruger netop dette netværk til at finde de bedste talenter og i vil kun blive præsenteret for de kandidater der bedst matcher de kompetencer jeres virksomhed søger.

Engineering

Vi er eksperter i at rekruttere jeres nøglemedarbejder. Derfor har vi forståelse og indsigt i jeres salg, ledelse, projektstyring, udvikling og produktion af automationsløsninger til bl.a. industrierne; pharma/medico, sundhed, føde-og drikkevare samt energi sektoren.

Information Technology

A short description of the service and how the visitor will benefit from it.

Sales

A short description of the service and how the visitor will benefit from it.

PROFILER

Vi matcher mennesker med organisationer

Vi er specialister i rekruttering og headhunting af ledere og specialister. Vi tilbyder et effektiv og troværdig samarbejde.

LEDERE

Vi har mere end 25 års erfaring med rekruttering af ledere

This is your chance to emphasize why the visitor should contact you right now.

SPECIALISTER

Vi forstår vigtigheden i at specialister rekruttere specialister

Use this section to describe your company and the services you offer. You could share your company’s story and details about why you are in business. The goal is to create a connection with the visitor and give them confidence to work with you.

HVORDAN ARBEJDER VI?

Hos os får du et troværdigt og gennemsigtigt rekrutteringsforløb

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua minim veniam.

Vi identificerer jeres behov

Gennem et afdækningsmøde identificerer vi jeres behov, succeskriterier mm. for at finde den rette kandidat.

Talent search

TechRecruit igangsætter processen talent scouting, som indebærer en professionel og struktureret søgning efter kvalificerede kandidater.

Talent gennemgang

I får tilsendt digitalt en brutto-kandidatliste via LinkedIn, hvor ansættende leder kan gennemgå og vurdere kandidaterne.

Interview

Der afholdes et online eller fysisk interview med de kandidater der matcher kriterierne for stillingen. Dette interview vil tage afsæt i en grundig profil afdækning og vurdering.

Underskrift med kandidat

Vi underskriver sammen en ansættelseskontrakt med den ønskede kandidat. TechRecruit giver det resterende kandidatfelt afslag.

Opfølgning

Vi sætter en ære i vores arbejde, og derfor er det vigtigt for os med løbende opfølgning mellem jer og kandidaten ved 3, 6 og 12 måneders ansættelse.

Lad os sammen finde jeres næste medarbejder

Udfyld formen herunder, så sørger vi for at vende tilbage hurtigst muligt.