Velkommen til

TechRecruit

Vi er en dansk rekrutteringsvirksomhed med speciale i rekruttering af ingeniører, teknikere og ledere indenfor Engineering & Automation.

Mød TechRecruit teamet

Mathias Dahl Trankjær

Founder & CEO

Michael Worsøe Larsen

Senior Talent Scout

Christian K. Nissen

Talent Scout & Employer Branding 

Jonas Søgaard

Creative Director 

Andreas Dahl Trankjær

Digital Designer

Mathias Dahl Trankjær

Founder & CEO, TechRecruit

“Jeg har igennem de seneste 5 år oplevet vigtigheden i at specialister skal rekruttere specialister. Det øger succesraten markant, da vi som specialister både kan rådgive og udfordre ansættende ledere såvel som kandidater”.

Mission

Vi vil gerne matche dygtige og talentfulde kandidater med tech virksomheder gennem inspirerende og effektive rekrutteringsløsninger.

Ved at omsætte vores passion og domæneviden - kan vi i fællesskab være med til at skabe brands, som kandidaterne vil arbejde for, og dermed forbedre kundernes position på markedet.

Vision

Vi vil være Danmarks mest anerkendte rekrutteringsvirksomhed indenfor rekruttering af ingeniører, teknikere og ledere.

Vi ønsker at blive de bedste til det vi gør - at matche mennesker og virksomheder gennem innovative og effektive løsninger.

Værdier

Vi samarbejder med vores kunder og kandidater for at indfri deres ønsker.

Vi har respekt for os selv, for vores kunder og kandidater. Vi er tro mod os selv, og vi lever op til det vi lover og sikrer kvalitet gennem hele processen.

Vi er åbne og ærlige - vi deler viden og gør opmærksom på forbedringer og vi forventer at dette er gensidigt.

Vi tager ansvar for alt hvad vi gør og ikke gør, i medgang og modgang. Vi forpligter os til at sikre en professionel og behagelig proces.

Lad os
sammen
finde fremtidens talenter