Velkommen til

TechRecruit

Vi er en dansk rekrutteringsvirksomhed med speciale i Tech/IT rekruttering og headhunting af specialister til danske tech virksomheder.

Om TechRecruit

Vi er et ungt og dynamisk rekrutteringsbureau specialiseret i rekruttering af specialister, såsom ingeniører, projektledere og ledere inden for en bred vifte af tekniske discipliner. Vores ekspertise spænder over områder som teknisk salg og projektledelse, udvikling og design, beregning og analyse, produktion og montage samt installation og commissioning.

Vores kunder og samarbejdspartnere opererer i nogle af de mest spændende og vitale brancher i vores samfund, herunder Grøn Energi, Fødevare, Life Science, Medico og Pharma samt Teknologi og Industri. Med vores dybe indsigt og know-how inden for rekruttering af tekniske medarbejdere til disse brancher sikrer vi, at vores kunder får de bedste talenter til deres teams.

TechRecruit blev grundlagt i 2021 med det klare mål at være Danmarks førende rekrutteringsvirksomhed inden for tekniske specialister og ledere. Bag vores virksomhed står et team af ambitiøse og dygtige medarbejdere, der deler en fælles passion og drivkraft for at levere “best in class” rekrutteringsservices til vores kunder.

Vores succes skyldes ikke kun vores ekspertise inden for rekruttering, men også vores unikke tilgang og kultur. Vi lægger vægt på åben kommunikation og teamwork samt et arbejdsmiljø, der fremmer privat- og arbejdslivsbalancen. Vi stræber efter at skabe et inkluderende, trygt og fleksibelt arbejdsmiljø, hvor vores medarbejdere trives og kan udfolde deres fulde potentiale.

Vi er passionerede og dedikerede til at matche de bedste tech-talenter med de rette virksomheder. Uanset om du er en virksomhed på udkig efter topkandidater eller en kandidat på jagt efter dit næste arbejde, er vi her for at hjælpe dig med at nå dine mål.

Mød vores vinderhold

Hvis du har spørgsmål er du altid velkommen til at kontakte en af vores rekrutteringskonsulenter
eller vores andre talentfulde medarbejdere.

SOE03651

Mathias Dahl Trankjær

Founder & CEO

Mathias er ejer og direktør af TechRecruit. Med sin viden og passion for teknisk rekruttering og et flair for forretningsudvikling, er Mathias dedikeret til at lede virksomheden mod succes.

+45 93 83 87 18
mathias@techrecruit.dk

SOE03654

Jonas Søgaard

Creative Director

Jonas er Creative Director, og med hans evne til at fortælle historier gennem bevægende billeder og lyd er han ansvarlig for alt billede- og videoproduktion hos TechRecruit.

+45 23 62 29 59

Techrecruit-4891-web kvalitet

Jonas Haaning Kristensen

Talent Recruiter

Jonas er en kompetent recruiter med en imponerende 'track record' i at rekruttere tech- og it-specialister

+45 93 83 87 08
jonas@techrecruit.dk

Techrecruit-4897-fuld kvalitet

Marianne Nielsen

Talent Recruiter

Marianne er en dedikeret Talent Recruiter med talent for at spotte og forbinde specialister med tech virksomheder. 

+45 93 83 40 19
marianne@techrecruit.dk

SOE03630

Julie Hjortshøj Knudsen

Talent Scout

Julie er en engageret talent scout, der specialiserer sig i grundig search af kandidater og koordinering.


julie@techrecruit.dk

Vores værdier

Mission

Vi vil gerne matche dygtige og talentfulde kandidater med tech virksomheder gennem inspirerende og effektive rekrutteringsløsninger. Ved at omsætte vores passion og domæneviden - kan vi i fællesskab være med til at skabe brands, som kandidaterne vil arbejde for, og dermed forbedre kundernes position på markedet.

Vision

Vi vil være Danmarks mest anerkendte rekrutteringsvirksomhed indenfor rekruttering af ingeniører, teknikere og ledere. Vi ønsker at blive de bedste til det vi gør - at matche mennesker og virksomheder gennem innovative og effektive løsninger.

Værdier

Vi samarbejder med vores kunder og kandidater for at indfri deres ønsker. Vi har respekt for os selv, for vores kunder og kandidater. Vi er tro mod os selv, og vi lever op til det vi lover og sikrer kvalitet gennem hele processen. Vi er åbne og ærlige - vi deler viden og gør opmærksom på forbedringer og vi forventer at dette er gensidigt.

Mathias Dahl Trankjær

Founder & CEO

“Jeg har igennem de seneste 5 år oplevet vigtigheden i at specialister skal rekruttere specialister. Det øger succesraten markant, da vi som specialister både kan rådgive og udfordre ansættende ledere såvel som kandidater”.

Lad os
sammen
finde fremtidens talenter