Inspiration

Inspiration til dig, der skal rekruttere, og dig, der søger nye udfordringer.

Hvordan skaber man et sundt arbejdsmiljø, hvor de ansatte tør ytre deres idéer? Og hvilken rolle spiller de erfarne medarbejdere i din virksomheds kultur, og evne til at handle innovativt?
Ønsker du at optimere din LinkedIn profil for at forbedre dine fremtidige jobmuligheder? Og hvad er vigtigt at have fokus på, når man som tekniker bruger LinkedIn?
Har du nogensinde har tænkt “Hvordan ser et eksempel på en employer branding video egentlig ud?”, eller har du været i tvivl om hvor du skal starte, for at få produceret employer branding content, og hvordan du sikrer at det er god kvalitet?
Hvordan tiltrækker jeg kandidater med stærke tekniske kompetencer, når der er så stor konkurrence? Og hvad skal min rekrutteringsstrategi indeholde?
Med den stigende konkurrence om de unge kandidater, kan det være svært som virksomhed at gennemskue, hvordan man bedst muligt gør sig synlig på uddannelsesinstitutionerne. Derfor har vi samlet 6 tips, der kan hjælpe din virksomhed med at skille sig ud fra mængden, og dermed blive set af de unge kandidater.
Jobsamtalen er det afgørende øjeblik, hvor du kan skille dig ud og vise, hvorfor du er den rette kandidat til jobbet. Det kan dog også være en nervepirrende oplevelse, og det kan være svært at vide, hvad man skal forvente. Derfor har vi samlet 10 tips (med eksempler), der kan hjælpe dig med at overleve din kommende jobsamtale, og oven i købet lande drømmejobbet!
I dette indlæg vil vi udforske betydningen af målgruppeforståelse i rekrutteringsprocessen og præsentere konkrete skridt som din virksomhed kan tage for at optimere jeres rekrutteringsproces.
Det kan være svært at danne sig et overblik over, hvad en employer branding strategi faktisk indebærer. Derfor svarer vi i dette indlæg på, hvad employer branding egentlig er, og hvordan din virksomhed kan gå i gang med at arbejde med det.