Tiltræk fremtidens
medarbejdere

Vi connecter de bedste og mest talentfulde ingeniører, teknikere og ledere med techvirksomheder.

REKRUTTERINGSOMRÅDER

Vores hjemmebane

Vi er specialister i rekruttering og headhunting af ledere og specialister. Vi tilbyder et effektiv og troværdig samarbejde.

Ledere

Mangler du en “spillende træner”, teamleder eller en ny afdelingschef?

Specialister

Mangler du medarbejdere indenfor salg, projektstyring, design, udvikling, kvalitetsstyring, produktion, service/support?

REKRUTTERINGSOMRÅDER

Hvorfor vælge os?

Du kan forvente en effektiv og troværdig sparringspartner - vi forstår udfordringerne og mulighederne i jeres branche - hvilket hjælper os med at identificere de bedste kandidater, der vil gøre en positiv forskel for jeres virksomhed.

+15.000 kandidater

Vi har skabt et unikt netværk på mere end 15.000 ledere og specialister.

+25 års erfaring

Vores erfaring giver os forståelse og indblik i techbranchen og dens digitale transformation.

Specialisering

Vi er specialister i rekruttering indenfor Engineering og Information Technology.

TILGANG

Sådan rekruttere vi...

Vi bringer mennesker sammen - Det gør vi ved at forstå jeres virksomheds værdier, arbejdsmiljø og kulturen helt ned i detaljen.

FASE 1

Grundig forståelse

Vi udarbejder en tidsplan og lægger en annoncestragi for eksekvering af jobopslag på de sociale medier. Vi udformer en detaljeret beskrivelse, der indeholder følgende områder:

• Organisationen, kulturen og arbejdsmiljøet.
• Afdelingen og nærmeste leder.
• Ansvarsområder og opgaver
• Faglige og personlige kvalifikationer
• Succeskriterier om 3, 6 og 9 måneder
• Karrieremuligheder

FASE 2

Talent tiltrækning

Vi udarbejder et traditionel jobopslag og laver skræddersyet videoproduktion, der eksponeres på udvalgte sociale medier.

Vi foretager en struktureret og detaljeret søgning efter kvalificerede kandidater med ønsket kompetencer og erfaringer. Udvalgte kandidater fra søgningen og ansøgerefeltet screenes, motiveres og inviteres til interview.

Vi fortæller troværdigt og begejstret om jobmuligheden og jeres virksomhed. Vi afdækker kandidaterne grundigt ud fra foregående profilafdækning, og sikre at de matcher inden at de præsenteres.

FASE 3

Ansættelse

Vi præsenterer og inviterer de bedste kandidater til samtale hos jer. Vi introducerer jer grundigt for kandidaterne og tager aktiv del i første samtale. Vi undersøger om der er kemi og grundlag for videre fortsættelse.

Herefter vurderer og inviterer vi finalefeltet til endnu en samtale. Der indhentes referencer, og kandidaterne præsenteres for tests og en case, som de skal gennemføre og præsentere. Målet er at afdække personlige styrker og udviklingspunkter samt se hvordan de arbejder og løser opgaver.

Afsluttende samtale tager udgangspunkt i testresultatet og case-gennemgang. Vi rådgiver objektivt, men I sidste ende er det jer, som træffer det endelig valg.

Vi laver løbende opfølgning med jer og kandidaten, for at måle på trivsel og performence. Det er vigtigt for os, at vi rammer rigtigt i første omgang.

TESTIMONIALS

Hvad siger vores kunder?

JOB

Se vores ledige stillinger

Lad os
sammen
finde fremtidens talenter